ΚΚΕ: Περιοδεία στην Κρήτη του Γιώργου Στεφανάκη, υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας

Στα πλαίσια της περιοδείας στην Κρήτη του Γιώργου Στεφανάκη, υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ και προέδρου του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μάρτη θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συσκέψεις:

  • Στο Ηράκλειο, το Σάββατο 4 Μάρτη, 7:30μμ, στο καφέ “Μανιβέλα” (Έβανς 83-85).
  • Στο Ρέθυμνο, την Κυριακή 5 Μάρτη, 10:30πμ στο καφέ “Χαβεσιλίκη” (Μουσούρου 14)
  • Στα Χανιά, την Κυριακή 5 Μάρτη, 6μμ, στα γραφεία της ΚΟ Χανίων του ΚΚΕ στον Κουμπέ (Λεωφόρος Καραμανλή 8)

Πανεξόρμηση

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται όλο το τελευταίο διάστημα οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Ηράκλειο αναπτύσσοντας πλούσια δραστηριότητα, με στόχο να φτάσουν παντού οι θέσεις του Κόμματος για τις εξελίξεις, τα εργατικά – λαϊκά προβλήματα που μεγαλώνουν, την απάντηση σε αυτά, τις προτάσεις του ΚΚΕ, ενόψει και των επικείμενων εκλογικών μαχών.

Συνέχεια αυτής της προσπάθειας αποτελεί η πανεξόρμηση που προετοιμάζουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 4-5 Μάρτη. Στόχος είναι να φτάσει πλατιά η εφημερίδα σε γειτονιές, χώρους δουλειάς, στέκια νεολαίας και χωριά του Ηρακλείου. Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ θα διακινούν και τον «Οδηγητή» του Μαρτίου, που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 4/3, απευθυνόμενες σε μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές των Σχολών Κατάρτισης, νέους εργαζόμενους και ανέργους.

Μαζί με τον «Ριζοσπάστη» θα δίνεται μαζικά η Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα με αιτίες και ενόχους, για το οποίο κανείς δεν δικαιούται να το παίζει ανήξερος ενώ υπήρχαν καταγγελίες εργαζομένων.

Ταυτόχρονα προγραμματίζονται μέσα στο Σαββατοκύριακο πλατιές περιοδείες σε γειτονιές όπως στο Μασταμπά, τις Μεσαμπελιές, το Ατσαλένιο, την Αλικαρνασσό, τα Καμίνια και τα Δειλινά, σε χώρους δουλειάς όπως τον Καράτζη, το Σαβοϊδάκη, την Ανακύκλωση και τα Πλαστικά Κρήτης αλλά και χωριά όπως οι Βούτες, το Αρκαλοχώρι και οι Μοίρες.

Οι Οργανώσεις ταυτόχρονα απευθύνουν κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή στις σημαντικές εκδηλώσεις – παρεμβάσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ τις επόμενες μέρες. Ανάμεσά τους η Εκδήλωση των κλαδικών Οργανώσεων ΚΚΕ – ΚΝΕ, το Σάββατο 4/3 στο Καφέ Μανιβέλα στις 7:30μμ, με θέμα : «Ισχυρό ΚΚΕ για πιο δυνατούς αγώνες την επόμενη μέρα!» με ομιλητή τον Γιώργο Στεφανάκη, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ και η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου στις 7 Μάρτη στις 7μμ στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με θέμα : «Τολμάμε με δυνατό ΚΚΕ παντού! Στον δρόμο για την πραγματική ισοτιμία και χειραφέτηση της γυναίκας!», με ομιλήτρια την Μαρία Κυπραίου, υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου  του ΚΚΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί